Móda deti Móda muži Móda ženy

Zima prichádza

Sinsay víta najchladnejšie obdobie v roku zemitými tónmi, ležérnym štýlom a rôznorodosťou. Kolekcia, ktorá je v aktuálnej kampani prezentovaná v prostredí horskej krajiny osloví všetkých, čo milujú pohodlie a funkčnosť. 

Nastal čas vymeniť svoj jesenný každodenný šatník za teplejší. Novinky z dámskej kolekcie Sinsay umožňujú hrať sa s vrstvením, a to od hlavy po päty. Károvaný dvojradový kabát so zmesou vlny v kombinácii so zelenými košeľovými šatami bude perfektný v práci alebo počas víkendovej prechádzky. Okrem ušľachtilých kabátov alebo pletených svetrov obsahuje kolekcia aj prešívané bundy a mikiny, ktoré vám umožnia vytvoriť pohodlný a zároveň originálny outfit. Tiež sa oplatí inšpirovať širokým výberom doplnkov: šnurovacie čižmy, čiapky či baretky a kabelky vo vašom obľúbenom tvare… Už len vyraziť na zimné výlety.

Pánska kolekcia Sinsay je bohatá na textúry, vzory a formy, medzi ktorými si prídu na svoje priaznivci elegantncie i ležérneho vzhľadu. Klasické kabáty v kombinácii s vypasovanou košeľou alebo pohodlné parky a hrubé roláky z prírodných vlákien sú len niektorými zo zimných hitov pre mužov. Prvkom spájajúcim celok sú tlmené farby – béžová, karamelová a čierna. 

Fox & Bunny je línia, ktorá ponúka oblečenie a doplnky pre deti vo veku 0-10 rokov. Bez námahy prináša súčasné trendy do módy pre najmenších. V ponuke zimy nie sú len teplé svetre, mikiny a nohavice, ale aj široký výber búnd, kabátov, čiapok, šálov a rukavíc v rôznych farbách. Okrem klasických odtieňov horčice alebo zelenej pre túto sezónu obsahuje kolekcia aj jemnejšie odtiene ružovej, bielej a modrej a veľa modelov s bláznivými potlačami.

Dámske, pánske a detské kolekcie sú k dispozícii v kamenných obchodoch a na www.sinsay.com.