Móda muži Móda ženy

Vyrobená z odpadu: Desigual predstavuje svoju novú 100% udržateľnú kolekciu vyrobenú v spolupráci s Ecoalf

Pred tridsiatimi rokmi premena použitých džínsov na patchworkové bundy viedla k narodeniu značky Desigual. Dnes v spolupráci so španielskou značkou Ecoalf recykluje odpad a transformujeme ho na zimnú kapsulovú kolekciu. Príbeh pravej lásky, ktorá premieňa odpad na nadčasové kúsky.


Opätovné využitie, opätovná láska

Kapsulová kolekcia vyrobená zo 100% recyklovaných odevov aby vydržala celý život. Pretože recyklácia nie je len o premene príležitostí na dizajn. Ide aj o zváženie toho, čo je potrebné, vytvorené nadčasovým spôsobom. Kolekcia sa stane hviezdou mnohých zím.

Pretože neexistuje planéta B

Ecoalf, priekopnícka značka z pohľadu udržateľnosti a inovácií, uvedená na trh pred 10 rokmi s cieľom vyrobiť prvú generáciu módnych doplnkov vyrobených z recyklovaných materiálov, ktoré by boli schopné doplniť špičkové nerecyklované výrobky z hľadiska kvality, dizajnu a technických vlastností.

Inovácia a opätovné použitie boli vždy súčasťou identity značky Desigual. Značka tvorí jedinečné odevy, ktoré inšpirujú ľudí. Sú oslavou autentickosti v akejkoľvek situácii.

Desigual sa vždy snaží ponúkať zákazníkom najlepšiu kvalitu. Teraz, prichádza ale čas sústrediť sa aj na spojenie kvality a udržateľnosti, a to už v kolekcii jar/leto 20. Na intenzite sa bude pridávať s každou sezónou. V kolekcii jeseň/zima 20 bude množstvo recyklovaných kúskov na úrovni 20%.