Móda ženy

Výnimočná silvestrovská kolekcia Reserved v spolupráci s British Vogue

Silvestrovská kolekcia Reserved „CURATED BY BRITISH VOGUE“, ktorá bola vytvorená pod dohľadom britského vydania časopisu VOGUE, už je k dispozícii vo vybraných predajniach RESERVED na celom svete a on-line na stránke www.Reserved.com

Výber desiatich špeciálne navrhnutých kusov v kolekcii vychádzajúcich zo šarmu Štúdia 54 Vás prevedie od najväčšej zimnej silvestrovskej párty cez koktaily až po tanečné parkety zimných párty. Redaktori Vogue Dena Giannini a Holly Roberts úzko spolupracovali v priebehu roka s dizajnérmi spoločnosti Reserved v štúdiách Reserved vo Varšave na koncepte celej kolekcie, strihoch, výbere tkanín, a detailoch, ktoré oživia celú kolekciu. Inšpirovaní posledným večerom roka, skombinovali svoj talent a vášeň pre módu a dizajn s cieľom vytvoriť kapsulovú kolekciu, ktorú si zákazníci Reserved a čitatelia Vogue zamilujú a prijmú ju za svoju.

Vanessa Kingori, Vydavateľka British Vogue komentovala spoluprácu: „Sme nadšení, že spolupracujeme s RESERVED na vôbec prvej kolekcii British Vogue vytvorenej v spolupráci s nejakou značkou. Naše partnerstvo s Reserved signalizuje vzrušujúcu novú oblasť príležitostí a táto unikátna spolupráca umožňuje British Vogue sa ešte viac priblížiť svojim čitateľom. Reserved sa už dostalo medzi britské High Street značky a sme potešení, že sme súčasťou jej rastu v Británii aj mimo nej. „

Tancujte vo vlastnom rytme v oblečení inšpirovanom 70. rokmi, napríklad v šortkách z umelej kože, v metalickom disko tope na jedno rameno alebo v asymetrických strieborných brokátových mini šatách. Prípadne sa zahaľte od hlavy až po päty do lesklých nefalšovane dekadentných flitrovaných šiat alebo lesklého overalu s hlbokým V výstrihom. V kolekcii nájdete aj malé čierne, pre každú príležitosť. Či už si vyberiete široké nohavice s vysokým pásom so smokingovým sakom, alebo šaty predelené v páse, v plyšom zamate, vždy oslníte. Modely z kolekcie v cenách od 19,99€ a vo veľkostiach od 34 do 42, Vás bez námahy prevedú týmto party obdobím roka.

Prezident spoločnosti, tvorca a spoluzakladateľ značky Reserved, Marek Piechocki hovorí, “Sme veľmi hrdí, že môžeme touto formou ako prví v histórii spolupracovať s Britským Vogue. Reserved zákazníci na celom svete hľadajú v Britskom Vogue štýl a inšpirácie a my vždy hľadáme nové cesty a spôsoby ako ich nadchnúť a ponúknuť im najlepšie kolekcie každú sezónu.”

Kolekcia Reserved „Curated by British Vogue“ sa objaví v januárovom vydaní British Vogue, ktoré je v predaji od 7. decembra. Zároveň zákazníci RESERVED nájdu túto kolekciu v predajniach a e-shope.