Móda muži Móda ženy

Večerná elegancia aj cez atypické sviatky

Večerná elegancia – aj tak sa dá charakterizovať nová kolekcia Evening stories, ktorú prináša v týchto dňoch značka Sinsay. Modely v dámskej i pánskej kolekcii zaujmú na prvý pohľad univerzálnymi strihmi a tlmenými farbami, vďaka ktorým ich využijete veľakrát.

Pri príprave kolekcie na Silvestra sa dizajnéri Sinsay inšpirovali aj rockovými trendmi. Preto tu nájdete množstvo originálnych návrhov v čiernej a sivej farbe. Dámska kolekcia púta hrou s textúrami. Svoje miesto tu má priehľadnosť, zamat a imitácia kože. Ako sa na silvestrovskú kolekciu patrí – nechýbajú trblietavé flitre. Pozornosť si zaslúži splývavý úplet prešívaný striebornou niťou. V ponuke sú mini a maxi šaty, oblek v štýle 80. rokov i súprava s nariasenou sukňou a topom s odhalenými ramenami. O výsledný efekt sa starajú doplnky: čižmy, večerné kabelky a šperky s kryštálmi.

Klasický charakter kolekcie je tiež vidieť v modeloch pre mužov. Tie siahajú od menej formálnych košieľ s drobnou potlačou až po večerné verzie v bielej a čiernej farbe. Fanúšikovia rockového štýlu ocenia kúsky vyrobené z denimu.

Kolekcia Evening Stories je teraz k dispozícii vo vybraných obchodoch Sinsay a na www.sinsay.com.