Móda ženy

VAŠE OKULIARE MUSIA MAŤ ŠTÝL!

Presne také práve teraz ulovíte v novej kolekcii GATE leto 2014. Stačí sa chvíľu pohrať pred zrkadlom a tie SVOJE určite objavíte.

Vyberajte pozorne podľa typu tváre, sledujte pritom obočie a nezabudnite ladiť farby a tvary, aby ste dosiahli svoj vlastný, neopakovateľný imidž.

V kolekcii GATE leto 2014 máte z čoho vyberať. Okuliare ľahko zladíte nielen s tvárou, ale aj s oblečením. Tak, ktoré sú tie vaše?

NESMRTEĽNÉ PILOTKY

Dobre vyzerajú na pravidelnej oválnej tvári. Siahnete po zlatých s nádychom do ružova alebo máte radšej modré ako letná obloha?

SO1 SO2 SO11 SO12

 

KLASIKY

Raz obleteli svet, a to v 80. rokoch… Využijete ich ku všetkému. Sú jednoduché a výrazné, dokonale univerzálne. Toto leto jeden klasický model musíte mať. Najlepšie plastový priesvitný, farebný kvietkovaný alebo trendovo utlmený.

SO3 SO4 SO13 SO16

OVERSIZED

Veľké a neprehliadnuteľné okuliare, aké nosí módna ikona Viktoria Beckham. Sú overené časom a schováte za ne všetko, na čo si práve spomeniete. Horúci tip: temná zelená alebo horúca leopardia!

SO5 SO7 SO15

SO8

MAČACIE

Tie milovala hviezdna Marilyn Monroe. Mierne zdôraznené vonkajšie hrany rámu príjemne tvarujú a robia tvár nežnejšiu a sladšiu. Zaujali vás štýlové sivé, koralovozelené alebo si odnesiete domov tie provokatívne zvieracie?

SO6 SO9 SO10