Móda ženy

Umelecká cesta okolo celého sveta

Slnko ukazuje svoju tvár stále častejšie a pomaly si začíname robiť plány na letnú dovolenku. Výlet za oddychom k moru, dobrodružstvo, kultúra – je veľa toho čo svet okolo nás ponúka.

Farebný design šperkov FREYWILLE je inšpirovaný rôznymi kútmi sveta a môže pomôcť pri výbere tej nasledujúcej destinácie.

Dotyk minulosti

Kúzlo diela Alfonsa Muchu spočíva v jeho jedinečnom a dekoratívnom štýle, ktorý kombinuje krásu sveta v úplnej harmónii. Obzvlášť mäkké a veľmi ženské ornamenty boli skvelým zdrojom inšpirácie pre dizajnérov FREYWILLE.

V uliciach Sicílie

Kolekcia venovaná poctivému remeslu talianskych umelcov a ich tradičných zdobených vozíkov „Carretto Sicilano“. Práve vďaka nim tím návrhárov FREYWILLE vytvoril skutočne žiarivé kusy šperkov, ktoré vyjadrujú stredomorský zmysel života rozprávajú príbeh o tradíciách, umení a vášni.

Krása, ktorá nás obklopuje

Claude Monet túžil dosiahnuť nemožné. Mnohí jeho kolegovia sa pokúšali zobraziť realitu v perfektnej forme, ale francúzsky impresionista chcel viac – vykresliť krásu, ktorá nás obklopuje.

Duch Afriky

Živé voľne žijúce zvieratá v afrických trávnatých oblastiach: pôsobivé motívy leoparda, geparda, zebry a žirafy sú kombinované so živými farbami a sofistikovanou etno potlačou.

Krása Ruska

Dizajn Golden Kalinka odhaľuje skutočnú ruskú vášeň: lásku k prírode.

Viedenská secesia

Žiadny iný umelec nie je spätý so secesiou tak, ako viedenský umelec Gustav Klimt. Jeho obrazy, ktoré sú zdobené zlatými ozdobami, patria medzi najdrahšie na svete. Pre FREYWILLE je Gustav Klimt už veľa rokov dôležitým zdrojom inšpirácie.