Móda muži Móda ženy

Trendy, fresh a moderné oblečenie GATE

Populárna značka GATE prichádza v novej sezóne so širokým spektrom oblečenia, obuvi, zmyselných nohavičiek i podprseniek a doplnkov,  ktoré  sú  v  kurze.  V  GATE  nájdete  všetky  kľúčové  trendy  sezóny,  a   to   v  dámskej   i  pánskej kolekcii.

Úplný základ sú džínsové kúsky. Vestičky a skrátené bundy teraz prichádzajú s nášivkami či v kombinácii s čipkou. Tradičným bestsellerom sú obľúbené džínsové šortky.  Jar je hlavne o kvetinových potlačiach, ktoré objavíte na blúzkach, topoch i úpletových a vzdušných šifónových šatách, ktoré dodajú celkovému looku romantický nádych.  Vašu nežnosť a éterickosť určite podčiarkne aj čipková minikolekcia. Značka GATE do nej zahrnula nielen rozkošné topy, tielka, blúzky,  plavky, ale aj tričká, mikiny či šortky.  V  ponuke  sú  už klasicky zvieracie  motívy a štýlové oblečenie inšpirované prírodou. Tá prináša nekonečno možností.  Svoj šatník určite nezabudnite doplniť o tričká s numerickými varsity motívmi, potlačami nesúcimi logá a nápaditými textovými potlačami. Outfitom ľahko vyjadríte svoju náladu. V kurze sú i potlače so  zrkadlovým efektom, ktoré pútajú pozornosť a pomôžu vyniknúť v dave. Keď teploty pôjdu nahor – zažiarte v plážových kúskoch značky GATE: neónových, kvetinových, ornamentových, volánikových alebo metalických plavkách. Úplným hitom pre slnkom zaliate  dni sú modely s námorníckou potlačou.  Nie sú to však len tradičné  námornícke  pruhy. Nápadito ich dopĺňa potlač kvetín na sukniach a plavkách. Je to čerstvý vietor do šatníka v sezóne jar/leto 2014.

Z  farieb  v novej kolekcii dominujú pastelové  i svieže  letné  odtiene  azúrovo  modrej, ružovej i kráľovnej leta, a to nevinnej bielej. To však nie je z ďaleka všetko. GATE ukazuje, že trendy sa dajú kúpiť za najlepšie ceny.  Značka  veľmi  rýchlo  reaguje  na  všetky  podnety  z  najvychytenejších  svetových  módnych  prehliadok a prináša ich do svojich predajní.

img_9574

img_9868

img_9780

img_9676

img_9481

img_0209

img_0131

 

img_8916

img_8757

img_8751

img_0260

img_8783

img_9405 img_9125 img_8982

img_9197 img_9324