Krása

Topmodelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley navrhla svoj vlastný parfém

Exkluzívna spolupráca krásnej Rosie a Marks & Spencer pokračuje! Modelka prichádza s prvou vlastnou vôňou ROSIE FOR AUTOGRAPH.

Milovníci výnimočných kúskov sa môžu radovať. Výsledkom hviezdnej spolupráce Marks & Spencer a Rosie Huntington-Whiteley je prvá vlastná vôňa modelky. Volá sa Rosie for Autograph a budete v nej cítiť kvetiny na anglickom vidieku, a to počas skorého letného rána.

22732_COR_108055_320x750-1_-2

Britská supermodelka spolupracuje s Marks & Spencer už dlhodobo. Pravidelne je tvárou línie Autograph a v každej sezóne navrhuje vlastnú kolekciu spodnej a nočnej bielizne z prémiových materiálov. Do sveta parfumov sa vydala prvýkrát.

22732_COR_822899_1895x990-1

“Rovnako ako pri navrhovaní mojej kolekcie bielizne, i teraz som bola okúzlená jednoduchosťou a eleganciou ruže stolistej. Táto vzácna kvetina, ktorá bola veľmi obľúbená v minulosti, presne vyjadruje, čo som v mojom parfume chcela zachytiť – vôňa je svieža a tajomná zároveň. Nositeľka tak získava pocit zvodnosti a prepychu,” hovorí o svojej vôni Rosie.

Vôňa Rosie for Autograph sa dá kúpiť v podobe Eau de Parfum 30 ml alebo 75 ml, vonného spreja i sviečok, a to vo vybraných predajniach Marks & Spencer na Slovensku.

rosiep2

 

AKO VÔŇA VZNIKALA?

Rosie pri vzniku vône pomáhal preslávený návrhár parfumov – Ralf Schwieger. Ten pomohol priviesť jej víziu k životu. Na tvorbe dokonalej podoby strávili mesiace. Ruže do parfumov boli ručne zbierané a miešané v historických medených nádobách v Grasse.

rosiep

 

EDP Rosie for Autograph je moderná kvetinovo-orientálna parfumová voda.

Hlava (vysoké tóny): korenie, citrón, zelené listy

Srdce (stredné tóny): červená ruža stolistá, magnólia, jazmín

Základ (nízke tóny): santalové drevo, vanilka, pižmo

 

O KAMPANI

Kampaň k parfumu Rosie for Autograph nafotil Guy Aroch, a to v rodnom kraji modelky. Snímky vznikli v hoteli Endsleigh v Devone. “Fotiť kampaň tam, kde som vyrástla, bolo pre mňa prirodzenou voľbou. Cítila som, že to dodalo fotografiám veľmi krásnu náladu, ktorú som k svojej vôni chcela. Pri tvorbe parfumu pre mňa bolo dôležité, že každý aspekt je blízko môjmu srdcu,” vysvetľuje Rosie.

03483_SHOT1

Na fotkách z kampane je modelka oblečená do ružovo-zlatej košieľky. Tá pochádza z jej vlastnej kolekcie bielizne pre sezónu jar/leto 2015.