Móda ženy

The Kiss – ikonické vyobrazenie lásky v 18kt zlate a emaile

Nový prírastok do známej Hommage à Gustav Klimt kolekcie – hold jednému z najslávnejších umelcov – FREYWILLE Vás pozýva k objavovaniu fascinujúceho sveta secesie a Gustava Klimta. Na zdôraznenie exkluzivity a obrovského významu Klimtovho inšpirujúceho majstrovského diela, FREYWILLE kolekcia The Kiss bude striktne limitovaná a k dispozícii len v 18 karátovej zlatej & diamantovej edícií.

GK_DerKuss_Mof2

Inšpirovaná dielom Gustava Klimta e Kiss.

Preslávený obraz The Kiss (tiež známy ako Lovers) poslúžil ako inšpiračný zdroj pre novú FREYWILLE kolekciu a bol Gustavom Klimtom namaľovaný v rokoch 1908 až 1909, ako vrchol jeho „Golden period“. S objímajúcim sa párom, obklopeným veľkým množstvom mozaiky a abstraktných symbolov sa ľahko evokuje univerzálna téma lásky a jej blaženosť vo vizuálnom zlatom opojení.

GK_DerKuss_Mof3

Dizajn

FREYWILLE interpretácia majstrovského diela Gustava Klimta môže byť chápaná ako umelecké stvárnenie lásky v čistej a silnej forme. Stelesňuje a reflektuje pocity romantiky, intimity a oddanosti rovnako ako antagonizmus, ale tiež nepopierateľné prepojenie medzi mužmi a ženami. Za účelom živo priblížiť vizuálny jazyk Klimta s jeho ženskými a mužskými prvkami, bola kolekcia The Kiss vytvorená s rôznymi variáciami. Sú navrhnuté a prepojené ako časti celku, symbolizované jednotiacim prvkom: zlaté tkané rúcho z hviezd, ktoré odráža univerzálnu silu pocitov, vznešenosť lásky a splynutie tela, mysle a duše.

The Kiss od FREYWILLE sa zameriava predovšetkým na tri prvky:

Intimita

Jemné kvety symbolizujú emocionálnu časť intimity vyobrazenú vo vodných rastlinách a kvetových poliach.

Oddanosť

Grafický minimalizmus predstavuje oddanosť ako veľmi silný pocit, pokrývajúci viac mužskú časť, kde odtiene čiernej a šedej v kombinácii so zlatou sú dominantnými prvkami.

Splynutie

Súhra medzi ženskými a mužskými prvkami, ktoré spája nekonečný pocit lásky, symbolizovaný zjednocujúcim zlatým rúchom z hviezd.

18_GK_RING_COMBO[64] 18_GK_RING_COMBO[65] Donna N†ramok v ed°cii 18Kt Gold & Diamonds Helena hodinky LumiÇre 36 prste v ed°cii 18Kt Gold & Diamonds Luna Piccola pr°vesok s briliantami a Angel Hair retiazkou v ed°cii 18Kt Gold & Diamonds Luna Piccolissima n†uÁnice v ed°cii 18Kt Gold & Diamonds Luna Piccolissima prste v ed°cii 18Kt Gold & Diamonds