Móda muži Móda ženy

Štýlový letný outfit

Je pred Vami leto v meste? Značka RESERVED pripravila skvelý šatník pre blížiace sa mesiace. Pozrite si návrhy značky na leto 2020. Nový lookbook RESERVED predstavuje podstatu skvelého letného šatníka, obzvlášť ak kombinujete profesionálne povinnosti a zároveň oblečenie na trávenie voľného času v meste. V kampani hviezdi Patrycja Gardygajło, jedna z najpopulárnejších modeliek, ktorá už niekoľko rokov pózuje pre editoriály kľúčových módnych časopisov v Poľsku a vo svete. 

Leto podľa RESERVED sa zameriava na odtiene šedej a béžovej. Ľahké, saténovo lesklé sako zdôrazňujúce pás, spárované s nohavicami z rovnakého materiálu bude vždy vyzerať skvele. Tento trend môže byť narušený džínsovou košeľou a nohavicami s miernym rozšírením. A čo sveter s V výstrihom, pripomínajúci oblak a A sukňa, alebo ľahká bunda s veľkými vreckami a nohavice s vysokým pásom a zámikmi? Túto sezónu sa nehráme s farbami (dbáme len na to, aby odtiene boli podobné), ale s textúrou materiálov a strihmi. Pokiaľ ide o textílie a textúry, v letných mesiacoch budú in polopriehľadné košele v pastelových farbách, jemné svetre s dierkami a lesklé odevy inšpirované kožou s výrezmi jemne odhaľujúcimi telo. Výstrihy sú tiež dôležité, najmä výstrihy na chrbte a americké prieramky, s dôrazom na plecia a štíhly krk. RESERVED nás presviedča, že vždy stojí za to trochu experimentovať s módou. Flitrovaný kostým nie je určený len pre karnevaly alebo silvestrovské párty – už niekoľko sezón nosíme tento set aj na jar aj v lete. Tento odev krásne odráža slnečné svetlo. Na druhej strane stačí málo, aby ste vyzerali módne – tento postoj je už dlho podporovaný napríklad škandinávskymi ženami. Tričko v dobrom strihu je základom mnohých skvelých vzhľadov. Nezabúda sa ani na šaty. Toto leto je číslo jedna popelín a špagetové ramienka.

https://vimeo.com/422153535

Paleta farieb v novom lookbooku RESERVED,  to nie je len horeuvedená biela a béžová. Nájdete tu aj odtiene levandule, mäty, fľaškovo zelenej, hnedé a modré. K dispozícii je tiež viacfarebná potlač, aj keď nehrá hlavnú úlohu. Doplnky určite stoja za bližší pohľad, najmä sandále s remienkami uviazanými okolo členku a taškou, ktorá sa nosí v ruke, ako aktovka.

RESERVED lookbook pre mužov v hlavnej úlohe s Iwanom Zalewským ponúka podobnú farebnú schému. Namiesto jemnej purpurovej farby však získame ružovú a tmavomodrú farbu, ako aj potlače s exotickými rastlinami alebo s odkazom na vodné plochy. Nájdete tu tiež módne oblečenie na leto v meste alebo na dovolenku pri mori alebo jazere. Pásikavá mikina s kapucňou, kardigán, bunda proti vetru, biele šortky, športová obuv a batoh inšpirovaný námorníckym vakom sa vám zídu nielen na výlet člnom. A keď je čas sa vrátiť späť k svojej každodennej práci, jednoducho vytiahnite na svetlo biely oblek a obujte si pohodlné topánky na rovnej profilovanej podrážke alebo tmavú košeľu s krátkymi rukávmi a šortky v podobnej farbe, spárované s teniskami a taškou v tvare vrecka.

Oblečenie z lookbooku RESERVED na leto 2020 lookbook je dostupné v prevádzkach RESERVED a na www.reserved.com.