Móda ženy

Štýlový jesenný návrat do kancelárie

Pre návrat za povinnosťami si kúpte nový outfit (alebo hneď dva), nech sa vám do práce kráča o niečo príjemnejšie. Neopozerané novinky v šatníku hneď zapracujú i na pracovnej morálke a sebavedomí. V neposlednom rade urobia dojem na kolegov a klientov.

Pokiaľ chcete ukázať, že sa v nových trendoch vyznáte, skúste jednu zo štyroch kombinácií z jesenného lookbooku Marks & Spencer:

1 KOŽA A ODHALENÉ RAMENÁ

Koža (pravá i syntetická) je na jeseň ideálnym materiálom, a to špeciálne v kombinácii s pletenými kúskami. Hrejivé jesenné tóny zabránia tomu, že by ste pôsobila príliš tvrdo.

marksandspencer_AW16_lookbook_kuze a prustrihy-scr

TIP

Odhaľovanie ramien, hit tohto leta, pokračuje i tentokrát, a to v podobe priestrihov na ramenách.

marksandspencer_AW16_svetr could shoulder_hneda_khaki_1299Kc-scr marksandspencer_AW16_pouzdrova sukne_vinova_synteticka kuze_2099Kc-scr marksandspencer_AW16_kabelka vak_hneda_2999Kc-scr marksandspencer_AW16_kotnikove kozacky_hneda_1699Kc-scr

2 NABERANÉ LÁTKY

Nohavice s vysokým pásom sú stále v móde, tentokrát hrajú hlavnú úlohu nohavice rozširujúce sa už od skladaných záhybov v páse. Zemité tóny môžete doplniť zdobenou krémovou blúzkou. Profesionálny look, splnený dress code i vaše pohodlie budú zaručené.

marksandspencer_AW16_lookbook_nabirane latky-scr

TIP

Skúste mokasíny na podpätku. Zvýraznia neopozeraným spôsobom váš retro look.

marksandspencer_AW16_halenka_kremova_1049Kc-scr marksandspencer_AW16_siroke kalhoty s vysokym pasem_zelena_1299Kc-scr marksandspencer_AW16_kabelka crossbody_hneda_2599Kc-scr marksandspencer_AW16_mokasiny na podpatku_vinova_1299Kc-scr

3 ČISTÁ JEDNODUCHOSŤ

Pokiaľ preferujete čistý klasický štýl, skúste v tejto sezóne biely kostým. Získate príjemne osviežujúci vzhľad. Klasickým smerom sa držte pri výbere doplnkov: celkový dojem doladia čierne lodičky a jednoduchá kabelka.

marksandspencer_AW16_lookbook_cista jednoduchost-scr

 

marksandspencer_AW16_spolecenske sako_bila_2999Kc-scr marksandspencer_AW16_tricko_cerna_699Kc-scr marksandspencer_AW16_spolecenske kalhoty_bila_1699Kc-scr marksandspencer_AW16_velka kabelka s kovovym uchem_kuze_cerna_3699Kc-scr marksandspencer_AW16_klasicke lodicky_kuze_cerna_1899Kc-scr

TIP

Na náročnejší deň vymeňte podpätky za jednoduché poltopánky a elegantnú kabelku nahraďte listovou kabelkou, ktorá pripomína aktovku.

marksandspencer_AW16_kabelka aktovka s uchem_cerna_2599Kc-scr marksandspencer_AW16_polobotky_seda_2099Kc-scr

4 ŠPORTOVÝ MINIMALIZMUS

Svoj originálny štýl si môžete udržať i v pracovnej dobe. Antracitové šaty so zaujímavým strihom môžete kombinovať so športovými teniskami, a to bez toho, že by ste vyzerala nevhodne. Zvoľte ale jednoduché, najlepšie kožené.

marksandspencer_AW16_lookbook_sportovni minimalismus-scr

marksandspencer_AW16_vlnene saty_seda_1899Kc-scr marksandspencer_AW16_velka kabelka shopper s bilym uchem_cerna_1499Kc-scr marksandspencer_AW16_tenisky_synteticka kuze_cerna_1099Kc-scr