Móda ženy

Slovenská topmodelka v kampani značky Mohito

Kampaň pre sezónu jar/leto 2015 sa fotila na ostrove Fuerteventura. Slovenská topmodelka Michaela Kocianová je jej tvárou. Aktuálne žije v New Yorku a už predvádzala oblečenie i pre také značky ako Dior, Versace alebo Dolce&Gabbana. V roku 2011 dokonca ako jediná modelka zo Slovenska bola súčasťou prestížnej show Victoria’s Secret.

Mohito si i v sezóne jar/leto 15 zakladá na veľmi ženských strihoch: ceruzkové sukne s výraznými zipsami, priliehavé šortky, ktoré zvýraznia krásu nôh a rovnako priliehavé topy. Výborne sú v kolekcii kombinované športové a trendy prvky. Výsledkom je módny mix aký bolo možné vidieť aj na prehliadkach zvučných mien ako Versace a Alexander Wang. Look sezóny tvoria výrazné úpletové šaty, jemné trenčkoty a ďalšie kúsky, ktoré perfektne ladia s doplnkami. Tie najdôležitejšie sú slnečné okuliare. Vracajú sa retro plastové rámy s viacfarebnými reflexnými sklíčkami.

Z farieb v sezóne dominuje energická žltá, ktorú v tejto sezóne je možné vidieť aj v kolekciách značiek Chloé, Hermès a Salvatore Ferragamo. Dizajnéri Mohito ju kombinujú s bielou, červenou a výraznou modrou.

mohito2

mohito3

mohito4

mohito5

mohito6

mohito7

mohito8

mohito9

mohito10