Móda ženy

Rock & Dots – tak štartuje jar v Mohito

Začiatok novej sezóny v MOHITO sa nesie v znamení kolekcie Rock&Dots, ktorá má rockový nádych a zameriava sa na dve výrazné farby – červenú a čiernu. Práve tieto farby v kombinácii s ikonickými bodkami sa stali inšpiráciou pre jarné návrhy. 

Príchod jari v MOHITO znamená energickú červenú, ktorá sa skvele hodí do každodenného štýlu. Dizajnéri značky ju použili na vytvorenie celkového výrazného looku. V lookbooku nájdete červenú v dokonale prispôsobenom kostýme alebo v zaujímavých ženských šatách. Pretože čierna je najlepším priateľom červenej, bude táto kombinácia farieb na jar najväčším hitom. Ak hľadáte jarný outfit, siahnite po čiernej biker bunde alebo členkových čižmách pre dosiahnutie jemného grunge štýlu, čo bude vytvárať zaujímavý kontrast k ženským a romantickým volánom. Ak hovoríme o total looku, práve čierny outfit je ideálnou voľbou na najbližšie obdobie. Túto sezónu nájdete v MOHITO čierne nohavice a sukne, vyrobené z umelej kože, ceruzkové šaty a vždy nenahraditeľné elegantné košele. 

Za pozornosť rozhodne stoja polka bodky, ktoré budú vzorom sezóny. Dizajnéri MOHITO sa rozhodli staviť na biele a čierne bodky, vďaka čomu je možné ich kombinovať s nadčasovou čiernou a výraznou červenou. V tejto sezóne budú polka bodky na šifónových košeliach, vzdušných šatách a očarujúcich doplnkoch. Ich vzájomnou kombináciou získate veľmi originálny look. 

Začiatok jari sa nezaobíde bez teplých a pohodlných svetrov. MOHITO neustále podporuje oslavu ženskosti a ponúka krásny sveter v odtieni púdrovej ružovej, ozdobený volánmi – ideálny model na kombinovanie s rockovými nohavicami z umelej kože. 

Doplnkom, ktorým treba v blížiacej sezóne venovať pozornosť, sú ľadvinky, opasky s výraznými prackami, mokasíny či ozdoby do vlasov, ktoré milujú všetky ženy. Zipsy a nity na nohaviciach, šatách, sukniach a košeliach tiež stoja za pozornosť.