Móda ženy

Pripravená na leto?

Vytvorenie elegantného letného oblečenia môže byť veľmi náročná úloha, pretože nie je ľahké vyzerať módne, elegantne a pritom nie príliš formálne. Práve preto sa MOHITO rozhodlo predstaviť kolekciu Summer Set, obsahujúcu množstvo čiastočne formálnych outfitov, ktoré budú ideálnou voľbou pre vašu prácu a špeciálne príležitosti.

Toto leto praje kostýmom! Je to ideálne riešenie, ktoré vám umožní vytvoriť si outfit založený na klasickom strihu. V sezóne jaro-leto / 19 sa MOHITO zameriava na dámske dvojradové saká, ktoré definujú postavu ich geometrickým tvarom a privedú nás späť do 80. a 90. rokov. Tento model umožní vytvoriť módny outfit, ktorý je menej formálny. Obdivovateľky klasiky sa potešia dobre padnúcim, elegantným otvoreným blejzrom. Tento model zdôrazní formálnosť setu. MOHITO nezabudlo na horúce letné dni; v kolekcii nájdete aj dve vesty: dvojradová vesta pripomínajúca blejzer s dĺžkou po stehná a ďalšia, zdôrazňujúca pás so zapínaním na jeden gombík. Kostým nie je nikdy kompletný bez nohavíc, najmä tých s cigaretovým strihom. Tento model vyzdvihuje každú postavu, ale predovšetkým je to elegantná časť nášho oblečenia, ktorá dokonale ladí nielen s vysokými podpätkami, ale aj s viac ležérnymi mokasínami. MOHITO ponúka tento model v množstve vzorov a farieb a v kolekcii nechýbajú ani elegantné nohavice s vysokým pásom. 

Kostým je ľahkou voľbou keď potrebujete elegantné oblečenie do kancelárie, na obchodné rokovania alebo ísť von po práci. Je to tiež skvelá voľba pre letnú párty a stretnutie s priateľmi. Vždy si môžete byť isté, že je to klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy a môžete ju doladiť akýmkoľvek vami obľúbeným doplnkom.

Keď hovoríme o doplnkoch, samozrejme tu nájdete niekoľko výnimočných kúskov a topánok. Pre túto sezónu MOHITO navrhuje jemné sandále na opätkoch, šľapky a mule topánky. Letné doplnky ako veľké slnečné okuliare, klobúk so širokou strieškou alebo široké opasky slúžia ako zaujímavý doplnok ku ktorémukoľvek oblečeniu. 

Farebná škála letného kostýmu je cestou medzi bielymi, béžovými a pastelovými odtieňmi cez odtiene šedej, prípadne námorníckej modrej. Táto sezóna bude plná jednofarebných, kockovaných a pruhovaných kostýmov. 

Kolekcia je dostupná v butikoch MOHITO a prostredníctvom internetového obchodu mohito.com