Móda muži

PRÉMIOVÁ KOLEKCIA PLAVIEK DAVID GANDY FOR AUTOGRAPH, KTORÁ JE INŠPIROVANÁ HOLLYWOODOM 60. ROKOV

David Gandy, svetový supermodel, pokračuje v exkluzívnej spolupráci so značkou Marks & Spencer. Milovníci štýlu a prvotriednej kvality sa môžu tešiť na úplne prvú kolekciu pánskych plaviek David Gandy for Autograph.

Marks & Spencer tak nadväzuje na úspešnú kolekciu spodnej bielizne, ktorá bola na trh uvedená minulú jeseň. Kolekcia plaviek bude uvedená 4. júna 2015.

Nová kolekcia je určená na leto 2015 a bola inšpirovaná érou 60’s. Nájdete tu slim-fit šortky s nižším pásom a kratšími nohavicami vo výrazných farbách. Na výber je celkom 8 farebných variácií: navy, marine, svetlomodrá, kobaltová modrá, oranžová, červená a čiernobiela kohútia stopa. Každý kus dostanete spoločne s nepremokavým vakom.

 

marks-and-spencer-DAVID GANDY FOR AUTOGRAPH SWIM 1-32,99-euro

marks-and-spencer-DAVID GANDY FOR AUTOGRAPH SWIM 3-32,99-euro

Materiál: bavlna s technológiou Quick dry

Veľkosť: 28“–40“ (71–101 cm) v páse

Cena: 32.99 eur

“Inšpiroval som sa fotkami veľkých hviezd z Hollywoodu, ktoré nosili v 60. rokoch nádherne ušité plavky, ale aj svojou láskou ku krajčírskemu remeslu, ktoré sa odráža v detailoch, ako sú napríklad uťahovacie pásy na bokoch, kontrastné gombíky alebo vzor kohútej stopy na vnútornej strane, ktorý sa stal poznávacím znamením mojej značky.”

David pri navrhovaní kolekcie úzko spolupracoval s expertmi zo Swimwear sekcie Marks & Spencer. Spoločne tak dosiahli tej najvyššej možnej kvality a David je zároveň tvárou kampane.

 

 

 

David Gandy for Autograph Swim Short Bag

David Gandy for Autograph Swim Shorts Blue - £25

David Gandy for Autograph Swim Shorts Cobalt - £25

David Gandy for Autograph Swim Shorts Houndstooth - £25

David Gandy for Autograph Swim Shorts Marine - £25

David Gandy for Autograph Swim Shorts Navy - £25

David Gandy for Autograph Swim Shorts Orange - £25

David Gandy for Autograph Swim Shorts Red- £25