Móda muži Móda ženy

Pre mužov aj ženy. Kolekcia Unisex

Jarné vydanie kolekcie Reserved Unisex nabáda zdieľať prvky šatníka s ostatnými. Sledujte hashtag #couplegoals na Instagrame a uvidíte viac nápadov na nosenie rovnakých alebo podobných odevov. Unisexové štýly môžu nosiť nielen páry, ale aj matka a dcéra, otec a syn, sestra a brat. Je to skvelá príležitosť zblížiť sa, spoznať vkus, preferencie a hodnoty druhého človeka. A pri tom – zistiť, že každý vyzerá skvele svojím jedinečným spôsobom.

Reserved Unisex SS21 je pokračovaním kolekcie jeseň/zima20, plnej funkčných a praktických riešení s použitím nepremokavých látok, obojstranných štýlov s odnímateľnými prvkami a patentu 3 v 1. Modely Reserved Unisex navyše ponúkajú veľa veľkých vreciek, ktoré sú pripravené na každodenné uloženie všetkého, čo potrebujete mať poruke.

Dizajnéri RESERVED pracovali na populárnych štýloch, ako napríklad shacket s predĺženou líniou a zaobleným spodkom, culottes s kratšími a širšími nohavicami a hlbokými vreckami alebo tepláky – tentokrát s oveľa širšou manžetou – všetko vyrobené z organickej bavlny. Často sa meniace počasie bolo inšpiráciou pri vytváraní štýlov odolných proti dažďu, ale aj tých, ktoré sa dajú nosiť naruby, aby ste získali ďalší, úplne iný kúsok oblečenia. Koncept 3 v 1 na druhej strane znamená jeden produkt, ktorý ponúka možnosti nosenia dvoch kúskov ako súpravy alebo každého z nich osobitne. K dispozícii je tiež množstvo nadrozmerných tričiek ale aj o niečo menších topov, avšak s vyšším stojačikom.

Otázka rozdielu medzi ženskými a mužskými siluetami bola vyriešená tým, že väčšina kusov bola neformálne strihaná. Závisí to aj od stylingu. Pás nohavíc umožňuje ich nosenie vysoko v páse, ale tiež nižšie v bokoch, s mierne spadnutým sedom. Ďalší gombík na rukávoch umožní zmenšiť obvod manžety a pohodlné elastické pásky a remienky Vám podľa potreby pomôžu prispôsobiť oblečenie vašim potrebám.

Táto kolekcia je plná kontrastov a kombinuje prírodné materiály so surovými väzbami s technickými tkaninami. Paleta farieb je založená na béžových a zelených variáciách, ktoré sa často vyskytujú v tejto sezóne. Dodatočný efekt rozmanitosti poskytujú bloky svetlých a tmavých farieb v jednom štýle. Niektoré zo surovín sa použili neobvyklým spôsobom, napr. kardigán je vyrobený z ľanu, zatiaľ čo tepláková súprava s krátkymi nohavicami je vyrobená z nylonu so sieťovanou podšívkou, takže môžu byť použité ako plavky. Nájdete tu aj kombináciu prírodného ľanu, denimu z organickej bavlny, TENCEL TM Lyocell (celulózové biologicky odbúrateľné vlákno pochádzajúce hlavne z eukalyptového dreva z trvalo udržateľne obhospodarovaných lesov, aby sa zabezpečilo ich opätovné zalesnenie), organickej bavlny a SORONA® DUPONT (biologicky odbúrateľné polymérové vlákno z obnoviteľných zdrojov, vyrobené z 37% kukuričného cukru), najmä v súlade s predpokladmi EcoAware.

Medzi mnohými unisex doplnkami nájdete veľký čierny ruksak vyrobený z Cordury, mimoriadne odolnej tkaniny s vysokou nosnosťou, ako aj univerzálne šľapky veľkosti 36 až 45 dostupné v dvoch farbách. Ležérny štýl dostáva nový rozmer, chladná silueta a multifunkčné riešenia sa dostávajú do centra pozornosti. Bez ohľadu na pohlavie. Aj keď sme každý iný, každý má iný tvar, výšku alebo veľkosť tela, všetci sme si rovní.

Kolekcia Unisex je dostupná online na https://www.reserved.com/sk/sk/