Móda deti Móda muži Móda ženy

Plážová móda pre celú rodinu

Nová kolekcia plaviek Sinsay prináša široký výber modelov pre ňu, pre neho i pre najmenších. Samozrejmosťou sú plažové doplnky. Všetko v súlade s aktuálnymi trendmi a potrebami.

Najviac kúskov je v dámskej kolekcii. V ponuke sú desiatky modelov, ktoré budú vyhovovať každej postave. Jednodielne, dvojdielne, ale aj s vysokým pásom…je na vás, že čo preferujete. Farebná paleta je inšpirovaná sorbetmi a maximálne sa hodí do horúcich dní. Objavíte tu odtiene jemnej levandule, ružovú, malinovú, intenzívnu oranžovú a neónovo-zelenú farbu. Nechýbajú výrazné expresívne vzory zebry i asymetrické strihy. Milovníčky klasiky ocenia jednoduché biele, čierne alebo tmavozelené plavky.

V kolekcii pre neho sú plavky rôznych dĺžok a farieb. Oči na prvý pohľad upútajú intenzívne odtiene modrej, červenej a žltej farby. 

Sinsay nezabúda ani na najmenších a plavky pre chlapcov i dievčatá prekvapia rozmanitými strihmi a motívmi. Dievčenské zdobia volániky, chlapčenské napríklad Spiderman. Kolekciu dopĺňajú nafukovacie rukávy, kolesá či plavecké okuliare.

Kolekcia je k dispozícii v predajniach a na www.sinsay.com.