Móda ženy

Parížsky štýl v jarnej móde

Parížsky štýl, ktorý značka MOHITO ponúka túto jar, je oslavou ženskosti, ktorá sa prejavuje v maximalistickom prístupe k štýlu s nádychom krásy a slobody 70. rokov. Počíta sa tu so správnou kombináciou tvarov a textúr, bohatosťou potlačí, eleganciou a výberom doplnkov.

Parížsky lookbook MOHITO prichádza s elegantným oblečením, ktoré zachováva bohatú a sofistikovanú módu. Pri vytváraní kolekcie sa dizajnéri značky kládli dôraz na to, aby sa vybrané modely dali vzájomne kombinovať a vytvárali tak pozoruhodný celok. Kolekcia má maximalistický nádych, preto tu nájdete vrstvené boho sukne a šaty, blúzky a košele s puff rukávmi a tiež výrazné retro vzory. Súčasťou ponuky sú aj džínsy a trenčkoty a elegantný béžový kostým s ozdobnými zlatými gombíkmi alebo klasické košeľové šaty v námorníckej modrej zdôrazňujúce pás.



Lookbook je obohatený o doplnky tak dôležité pre tento štýl. Sú starostlivo vybrané a dômyselne skombinované tak, aby dotvárali celkový vzhľad. Za povšimnutie stoja najmä kovbojské čižmy zo svetlo-béžovej kože, ktoré v kombinácii so sukňou alebo šatami dodajú odevu boho charakter, alebo elegantná kabelka v tvare sedlového vaku s nádychom štýlu 70. rokov.

Farebná paleta kolekcie je založená na prírodných farbách pripomínajúcich štýl boho. Nájdete tu odtiene béžovej a hnedej, tmavomodrej, denimovej modrej a čistej bielej. Vo vzoroch dominujú retro akcenty.