Móda ženy

Multifunkčné športovo-voľnočasové kúsky sú in

Kolekcia inšpirovaná „športovými“ endorfínmi pre jeseň 2021. Athleisure trend naberá novú úroveň. Nie sú to len outfity na trávenie času doma alebo na ľahké cvičenia, ale kolekcia odzrkadľuje prístup diktovaný obrovskými zmenami vo svete. Sú to multifunkčné, pohodlné, ideálne kúsky pre tých, ktorí žijú tu a teraz. Inšpiráciou pre vznik najnovšej kolekcie boli extrémne športy, počas ktorých ľudské telo uvoľňuje nielen adrenalín, ale aj endorfíny, bežne nazývané „hormóny šťastia“. V súčasnej dobe veľmi potrebujeme radosť a pozitívne emócie, hromadia sa v nás rôzne pocity, ktoré hľadajú východisko.

Aktivity, či už dynamické alebo pokojnejšie, ako aj kontakt s prírodou sa stretli v tejto jesennej kapsulovej kolekcii. Je navrhnutá tak, aby ste si nemuseli vziať na svoje športové a voľnočasové aktivity veľa vecí so sebou. Postačujú tieto funkčné modely, ktoré sa dajú nosiť na veľa spôsobov, sú vodotesné a vetruodolné, pripravené vydržať mnoho aktivít. S dôrazom na mobilitu, sú tiež ľahké a zaberajú málo miesta. Presne toľko, aby sa vám zmestili do batohu a mohli ste vyraziť na vzrušujúcu cestu.

Na výrobu kolekcie boli použité predovšetkým materiály #EcoAware, ako je recyklovaný polyester alebo recyklovaný polyamid. Na jednej strane sú perfektné pre toto športové oblečenie tým, že zaisťujú jeho úplnú flexibilitu a tepelný komfort počas cvičenia. Tiež však umožňujú priniesť kolekciu s obmedzeným využitím neobnoviteľných zdrojov. Oba sú materiály vyrobené z odpadu, ako napr. PET fľaše, spotrebný materiál alebo dokonca rybárske siete. Kolekcia obsahuje modely vyrobené nielen z organickej bavlny, ale aj zo Sorony®, čo je plne biologicky odbúrateľné polymérové vlákno vyrobené z obnoviteľných zdrojov. Vyrába sa v 37% z kukuričného cukru a samotný proces výroby vlákniny umožňuje znížiť spotrebu energie až o 30% a znížiť emisie skleníkových plynov o 63%.