Móda deti

Módny začiatok školského roka

Návrat do školy pre mnohých rodičov znamená neustále rozmýšľanie, že čo svojím ratolestiam obliecť, a to špeciálne v období, keď je počasie iné ráno, než cez deň a večer. Dizajnéri značky Sinsay práve na toto mysleli, keď vytvárali kolekciu, ktorá vyhovie rôznym vkusom a potrebám detí počas jesene.

Je to vidieť napríklad na dievčenskej verzii kolekcie, ktorá obsahuje nielen rifle, praktické súpravy s legínami a mikinovými šatami, ale aj riasené sukne a slávnostné blúzky. Kolekcia je doplnená čiapkami v módnych farbách a praktickými doplnkami: ľadvinkami, taškami a dokonca aj vlasovými doplnkami.

Pestrý charakter kolekcie je viditeľný aj na nových modeloch pre chlapcov. Siahajú od uvoľneného oblečenia pre náročných hráčov až po elegantné oblečenie pre usilovných študentov. Džínsy, mikiny na zips a tepláky sú perfektné na každodenné použitie a na formálnejšie príležitosti – tričká, bundy a chino nohavice. Aj keď je celá kolekcia je v odtieňoch šedej a modrej, nie je núdza o farebné potlače a módne žlté akcenty.

Popri módnosti mamičky potešia aj cenovky – u Sinsay je všetko za veľmi priaznivé ceny. Kolekcia Sinsay Back to School je teraz k dispozícii vo vybraných predajniach Sinsay a na www.sinsay.com.