Móda ženy

Módna jeseň sa hrá s materiálmi, textúrami a vzormi

V tejto sezóne sa MOHITO rozhodlo pre bohaté materiály, textúry a súbory vzorov. Mohito kapsulová kolekcia vo farebnosti založenej na modrej, sivej a čiernej uspokojí každú ženu, ktorá obľubuje neobvyklú módu.

Kolekcia obsahuje také modely ako priesvitné kvetinové šaty ktoré kombinujú zaujímavé potlače a ženský boho štýl, všetko v jednej línii s trendom Dark Garden. Vysoké čižmy z eko kože pridávajú vzhľadu eleganciu a bundy s kožušinovými podšívkami zase moderné prvky.

Zvieracie potlače sú kľúčovým prvkom jesenného štýlu. Návrhári spoločnosti MOHITO ich zapracovali do detailov kabelky v štýle saddle bag. Nadchádzajúce mesiace budú ovplyvnené zvonovými nohavicami. Skinny fit nohavice sú pasé, privítajme zvonové nohavice prichádzajúce priamo zo 70 – tych rokov, ktoré vám dodajú elegantný vzhľad a ľahkosť, predĺžia Vaše nohy najmä v kombinácii s topánkami na širokých opätkoch. Jeseň je sezónou hustých a teplých svetrov. Značka je o krok vpred a ponúka svetre mimoriadne zaujímavých foriem a s nevšedným tkaním.

Široká škála jesenného modelov značky MOHITO zahŕňa aj nepopierateľného favorita sezóny: perfektne tvarovaný, modrý kostým s tartanovým vzorom. Takýto celkový vzhľad umožňuje ideálne vytvarovanie siluety a vytváranie trendového, ale elegantného oblečenia. V kombinácii s tričkom zdobeným netradičnou potlačou získava kostým menej oficiálny charakter – ideálny pre ženy, ktoré si môžu dovoliť pridať túto štipku nonšalantnosti.

Hviezdou tejto kolekcie je česká blogerka Markéta Bártová, nadšenec fotografovania a vášnivá vyznávačka zdravej výživy. Markétin štýl je podstatou ženskosti, ktorý odráža jej originálnu interpretáciu najnovších trendov.

Spoločnosť MOHITO opäť spolupracuje s módnymi nadšencami v rámci série #mohitogirls, kde zaujímavé osobnosti idú ruka v ruke s inovatívnym prístupom k prezentácii a interpretácii módnych trendov. #mohitogirls spája rôzne ženy rôznych štýlov, ktoré spoločne reprezentujú základnú myšlienku MOHITO a to lásku k móde.