Krása

Mlieko bez laktózy nie je len jedno

Vegáni, ľudia alergickí na lepok alebo laktózu, majú ďalší dôvod na návštevu potravín Marks & Spencer. Opäť sa tak rozširuje výnimočná ponuka potravín bez laktózy. Už teraz sú v ponuke čokolády, čokoládové lízanky, či bezlepkové cookies s kúskami čokolády, ktorá neobsahuje mlieko.

OatRiceCoconutMilk-scr

Rastlinné mlieko je odpoveďou na potreby rastúceho počtu ľudí, ktorí nemôžu klasické mlieko a trpia laktózovou intoleranciou. Tieto novinky rovnako potešia všetkých milovníkov zdravého životného štýlu i gurmánov, ktorí ho môžu využiť na prípravu jedál. V Marks & Spencer teraz nájdete hneď tri nové druhy mlieka bez laktózy: kokosové, ryžové a ovsené. Každé z nich zároveň zdravo nahrádza tradičné mlieko i v kuchyni.

KOKOSOVÉ MLIEKO

je skvelé na vykúzlenie prakticky všetkého: ovocných smoothies, thajskej polievky, indického karí, zmrzlín, pudingu a možnosti nikdy nekončia. Navyše dbá o našu pokožku. Kokosové mlieko má antibakteriálne vlastnosti, a preto je i častou súčasťou pleťových krémov.

Image 5319-scr

Cena: 2.99 eur / 1 liter

 

OVSENÉ MLIEKO

je bohaté na vlákninu a kyselinu listovú. Má upokojujúce vlastnosti a je zdravým základom pre ovocné kokteily, koláče i pudingy.

Image 5320-scr

Cena: 2.99 eur / 1 liter

 

RYŽOVÉ MLIEKO

je rastlinným nápojom bez laktózy a plnohodnotnou náhradou klasického mlieka. Je obohatené vápnikom a vitamínmi B a D a má prirodzene sladkú chuť. Skvelé na prípravu kakaa.

Image 5317-scr

 

Cena: 2.99 eur / 1 liter