Móda deti Móda ženy

Mickey Mouse a Desigual sú spolu už od roku 1984

Mestské, ležérne a s vintage inšpiráciou. Tak sa dajú popísať modely z novej jesennej kolekcie Mickey a Desigual. Spolu od roku 1984 s množstvom denimu a pripravení pocítiť nostalgiu.

Veríme v celoživotné priateľstvá. Vzťah Desigual a Mickey Mouse to dokazuje. Stretli sme sa, keď sme boli prvýkrát stvorení. Bol to náš prvý priateľ, pretože bol súčasťou našej najikonickejšej bundy navrhnutej v roku 1984. Sme stále spolu a stále blízko.

Na oslavu tohto dlhotrvajúceho priateľstva uvádzame na trh novú kapsulovú kolekciu, v ktorej sú mestské a vintage trendy sezóny. Je to kolekcia, kde je denim hviezdou, kde sa spájajú dve línie inšpirácie a odrážajú sa na potlači:

Revival

Kúsky s úplne „opotrebovanou“ potlačou vytvorené pomocou historických obalov komiksov Disney. Takéto umenie je doplnené o veľmi mladistvé vzory napríklad na bundách, nohaviciach, minisukniach a overaloch.

Heritage

Táto línia obsahuje rozpoznateľnejšie potlače a ich umiestnenie, ale grafike, kde je Mickey, sme dali nový šmrnc. Hovoríme o prekvapenom a prekvapivom myšiakovi, ktorého zachytávame na potlači s maximálnym zväčšením a „opotrebovaným“ efektom.

Plus… Máme tiež malý výber aj pre najmenších v detských veľkostiach, ktoré sú tiež udržateľné.