Móda ženy

KRÁSKA NA PLÁŽI

Aby ste v plavkách vyzerali ako bohyňa, musíte si vybrať správny model. Nestačí sledovali módne trendy. Treba vyraziť do terénu a plavky skúšať na vlastnom tele. Letná kolekcia GATE vám ponúka takú širokú paletu, že sa vám z toho zakrúti hlava.

Nezabudnite: dokonalé leto si užijete iba v plavkách, ktoré nie sú ani o číslo menšie, ani o číslo väčšie!

Večné bikiny

Keď roku 1946 francúzsky návrhár Louis Reárd vymyslel bikiny, vedel čo robí. Jeho vynález však spôsobil poplach až o niekoľko rokov neskôr. Tie úplne prvé bikiny musela totiž predvádzať striptérka, pretože na ne žiadna známa modelka nemala odvahu!

Bikiny dobyli svet a pre vás je to už iba otázka chvíle, aby ste si siahli, vyskúšali a odniesli domov svoj vlastný originálny model z novej kolekcie GATE.

gate-2

A Boh stvoril ženu

Tak sa volá nezabudnuteľný film s božskou Brigitte Bardot, ktorá v ňom ako prvá necudne odhalila svoje krivky v osudových bikinách. V 1956 roku tých pár centimetrov látky spôsobilo väčší ošiaľ než desať rokov predtým výbuch atómovej bomby! Jedny podobné si vy teraz môžete odniesť domov z trendovej kolekcie GATE.

gate-4

Retro bondovky

Keď sa krásna Ursula Anders v roku 1962 v bondovke Doktor No vynorila z morských hlbín iba v bielych bikinách s nožom za opaskom, všetci v kinách prestali dýchať. Presne odvtedy sa sexi nemravné bikiny nezadržateľne rozleteli po svete a stali sa neprekonateľným hitom. Nedostali ste aj vy práve chuť na jedny retrobikiny z aktuálnej kolekcie GATE?

gate-8

Extra tip tohto leta

Motívy horúcej Brazílie, temperamentného Mexika s príchuťou indiánskych ingrediencií a exotického Thajska sa na vašom tele premenia na nebezpečnú zbraň!

gate-1