Móda ženy

Jar v znamení výnimočnosti

Jarná edícia limitovanej línie Gold Label od značky MOHITO je plná leskov a módneho ženského oblečenia. V tejto sezóne sadizajnéri značky zamerali na delikátnu škálu béžových, jemných ružových a decentných zlatých odtieňov. Nádherné fotenieAldony Kaczmarczyk sa konalo v unikátnych interiéroch paláca z 18. storočia.

Je viac ako isté, že jar a leto s oblečením z radu Gold Label bude v atmosfére celkovej krásy a elegancie. V kolekcii nechýbajújedinečné vzory; osobitná pozornosť by sa mala venovať lesklým šatám na ramienka, pripomínajúcim nočnú košeľu, ktoré budú vyzerať perfektne ako súčasť elegantného, ale aj ležérneho oblečenia. Rovnako zaujímavé sú aj nezvyčajné pastelové šaty sakvarelovým vzorom. Milovníci módy určite nezostanú ľahostajní ku kombinácii lesklej úzkej sukne a krátkeho blejzera vo svetlomodtieni béžovej.

Ďalším výnimočným outfitom z kolekcie je kostým. Cigaretové nohavice a oversize sako sú najmódnejším setom sezóny a nepopierateľnou prvou voľbou medzi letnými outfitmi. Kostým tohto strihu zvýrazňuje ženské krivky a jeho pastelové farbyzdôrazňujú ľahkosť celej kombinácie. Kostým alebo sukňa? Oba tieto prvky dokonale ladia s tričkom zdobeným nenápadnýmmotívom. Výrazné kusy a ozdoby – to sú charakteristické rysy tejto línie.

Gold Label nemôže zostať bez príslušenstva. SS’19 sa zameriava na veľké náušnice a malé kabelky, od jemných vzorov až povýrazné zvieracie potlače. Dizajnéri MOHITO sa tiež rozhodli staviť na sandále, ktoré sú najväčším trendom sezóny.

Limitovaná kolekcia Gold Label je dostupná vo vybraných prevádzkach MOHITO a na www.mohito.com