Móda ženy

Ikonická bunda zo začiatkov značky Desigual sa vracia

Desigual prichádza s prvým kúskom oblečenia, ktorý značka predávala v roku 1984 a stál za jej celosvetovým úspechom.

  • značka Desigual sa rozhodla opäť uviesť do života svoju kultovú unisex bundu, ktorá stala za jej úspechom
  • najikonickejší kúsok značky je dostupný vo vybraných krajinách a predajniach, medzi ktoré patrí Japonsko, Mexiko, Andorra, Dubaj, Izrael i Česká republika.
  • opätovné uvedenie tohto ikonického kúsku je súčasťou procesu transformácie firmy Desigual, čo zahŕňa nový koncept predajní, produktov a imidžu značky #anewdesigual

Príbeh ikonickej bundy Desigual začal v roku 1984, keď jej zakladateľ, Thomas Meyer mal šikovný nápad vytvorenia bundy zo second-hand džínsov, ktoré sa nepredávali tak dobre, ako očakával. Vytvoril z nich teda bundu s mosadznými gombíkmi a koženými aplikáciami na manžetách. Úspech na seba nenechal dlho čakať. Táto bunda pred 34 rokmi stála pri zrode značky, ktorá jej teraz vzdáva hold. 

Bunda je navrhnutá ako oversize. Vďaka ručnej práci a individuálnemu procesu tvorby je skutočne každá z búnd originálna, jedinečná a odlišná. Každý kus má svoje unikátne sériové číslo.  Bunda je k dispozícii s čiernymi, červenými, striebornými a modrými koženými detailmi vo veľkostiach XS, S, M a L. Je unisex a Mickey Mouse na zadnej strane oslavuje svoje 90. narodeniny, tak sa dá povedať, že je to pocta i tejto ikonickej postavičke. Ručne vyrobená edícia ikonickej bundy vznikala v dielňach spoločnosti Desigual v meste Ciudad Condal. Personalizovaný, ​​remeselný proces výroby znamená skutočne obmedzené množstvo kusov na minimum. Bundu nájdete v Prahe, v predajni na Václavskom námestí (Koruna).

Značka Desigual prechádza počas posledných rokov rozsiahlymi zmenami plnými inovácií a hľadania spôsobov, ako neustále tešiť zákazníkov, ktorí si značkou zamilovali už v minulosti, no zároveň objavovanie ciest do srdca nových.  

Uvedenie ikonickej bundy, edície z roku 2018, bolo v znamení spoluprác s americkou modelkou Annou Cleveland. Ďalej pri spustení boli španielska producentka Brisa Fenoy, talianska DJ-ka a influencerka Mia Moretti a nemecká moderátorka a influencerka Aminata Belli. 

Kolekcia zahŕňa pri príležitosti narodenín ikonickej postavičky Mickey Mouse aj ďalšie kúsky oblečenia a doplnkov, kde nechýba Mickey.

O značke Desigual

Desigual je medzinárodná módna značka sídliaca v Barcelone. Vznikla v roku 1984. Je charakteristická svojou originalitou a jedinečným rukopisom vo svojich kúskoch oblečenia a doplnkoch. Všetko je navrhované s akcentom na autentickosť a pozitívnosť. Oblečenie a doplnky sú určené pre ľudí, ktorí chcú ukázať svoje najlepšie ja. Desigual nájdete vo viac ako 100 krajinách, kde prevádzkuje vyše 500 obchodov a zamestnáva 4500 zamestnancov.