Móda deti Móda muži Móda ženy

Horská idylka. Aj takáto bude nová sezóna v móde

Kampaň značky Sinsay pre sezónu jeseň/zima 20 prezentuje bezstarostný výlet do hôr, a to samozrejme v pohodlnej a trendy móde. Značka poukazuje na fakt, že v kolekcii prináša široké spektrum módy pre ženy, mužov, teenagerov i deti. 

Dámska kolekcia obsahuje športové i neformálne klasiky, ako aj štýly inšpirované ulicou. Na pozadí jemných tlmených farieb priťahujú pozornosť horčicové akcenty a odtiene zelenej mäty. Okrem džínsoviny sú v rôznych variantoch k dispozícii oversize mikiny, svetre a košele.

Nové výrobky z kolekcie pre ženy boli navrhnuté s ohľadom na milovníčky súčasných trendov. Dominujú tóny zeme, ktoré umožňujú vytvárať tonálne oblečenie od hlavy až k päte. Pokiaľ ide o textúry, značka sa zameriava na kontrasty: kombinuje vzdušné šaty alebo skladané sukne s pletenými kúskami a ušľachtilými kabátmi. Rôzne štýly vám umožňujú voľne vytvárať efektívne vrstvenie.

Pánska kolekcia je navrhnutá tak, aby vyhovovala vkusu priaznivcov rôznych štýlov. Obsahuje svetre vyrobené z prírodných vlákien i kockované bundy, ktoré oslovia „mestských drevorubačov“. Nechýbajú parky a nadčasové motorkárske topánky. Priaznivci elegancie si tiež prídu na svoje. Medzi motívmi sú aj vtipné potlače a doplnky v živých farbách, ako sú čiapky alebo módne ľadvinky.

Kolekcia Fox & Bunny, ktorá ponúka oblečenie a doplnky pre deti vo veku 0 – 10 rokov, bez námahy premieta súčasné trendy do módy pre najmenších. Jesenné kúsky zahŕňajú ležérne oblečenie a sviatočné štylizácie.

Dámske, pánske a detské kolekcie sú k dispozícii vo vybraných kamenných predajniach a na www.sinsay.com . V niektorých obchodoch nájdete tiež širokú škálu kolekcie doplnkov pre domácnosť a úplnú novinku – líniu Beauty vrátane kozmetiky a doplnkov pre líčenie.