Móda muži Móda ženy

Festivalová sezóna v duchu módneho návratu do minulosti

Hudobné festivaly už tradične prinášajú to najlepšie z hudby i to najlepšie z módy. Okrem prehliadky svetových hviezd sú často prierezom módneho vkusu celej generácie. Reserved prináša špeciálnu festivalovú kolekciu, ktorá vychádza zo športovej módy, denimu i štýlu grunge. V hre je návrat do deväťdesiatych rokov!

Trendy sa vracajú… Festivaly sú najlepším miestom pre zapnutie stroja času a návrat do minulosti, ktorá bola v móde svojská a jedinečná. Rozhodne budete pútať pozornosť – veď o toto nakoniec ide! Športové bundy medenej farby, ktoré ochránia pred dažďom a doplnky s kovovým akcentom sa k sebe perfektne hodia! Pokiaľ však chcete skúsiť niečo iné je tu “total denim look” so širokou paletou farieb. K rifľovým nohaviciam sadnú ako uliate i retro kockované flanelové a denimové košele. Záplaty nesmú chýbať…

Skúste vo festivalovom období niečo skutočne iné. Presne toto je najlepšia príležitosť pre odvážne modely a strihy. V Reserved nájdete všetko – i všadeprítomný boho štýl. Vymyslené a navrhnuté s ohľadom na premenlivosť počasia. Už len sa rozhodnúť pre ten správny festival a užívať si pohodu.