Móda muži

Exkluzívna spodná a nočná bielizeň, ktorú navrhol a prezentuje topmodel David Gandy

25. septembra uvedie Marks & Spencer na trh 28 kusov exkluzívnej spodnej a nočnej bielizne, ktorú navrhol topmodel David Gandy. Kolekcia bude niesť označenie David Gandy for Autograph. Ten ju nielen navrhol, ale aj sám predvádza. “Je to vôbec prvýkrát čo som navrhol vlastnú kolekciu, a to práve pre Marks & Spencer,” povedal na margo jej uvedenia David Gandy. “Zameral som sa na každý detail, a to od výberu materiálov, dizajn a dôraz je kladený na to, aby sme priniesli skutočne prémiovú kolekciu za dostupné ceny,” dodáva.

“Cítili sme medzeru na poli HIGH STREET pánskej bielizne, a preto práve David bol pre nás prirodzeným partnerom,” povedal Scott Fyfe, riaditeľ sekcie pánskeho oblečenia Marks & Spencer.

David Gandy for Autograph – to je najviac prémiová kolekcia pánskej bielizne k dnešnému dňu, ktorú ponúka Marks & Spencer. Jej základ tvorí špičkový materiál, a to bavlna SUPIMA. Výsledkom je jemnosť, pohodlie a luxus… Jednoduchý dizajn nesie kohútiu stopu na vnútornom lemovaní. Tá je zároveň poznávacie znamenie novej kolekcie.

marks-and-spencer-11171_B8743 marks-and-spencer-11171_B8752 marks-and-spencer-11171_B8753 marks-and-spencer-11171_B8760 marks-and-spencer-11171_B8761 marks-and-spencer-David_Gandy_for_Autograph__briefs-2 marks-and-spencer-David_Gandy_for_Autograph__trunks-2

David Gandy je zároveň tvárou kolekcie M&S Collection Menswear.