Móda ženy

Dotyk pôvabu

Už od roku 1951 umelci vo Viedni vyrábajú šperky, ktoré sú luxusné, nadčasové a presne také budú i darčeky pod vianočným stromčekom, keď si vyberiete z najmodernejších šperkov značky FREYWILLE. Kolekcia 18 Karat Gold & Diamonds Edition prináša jedinečnú krásu zlata a diamantov, ktorá je prepojená umeleckým smaltom. 

Šperky sú základom skutočne exkluzívneho vzhľadu a radosť z nich nekončí momentom darovania. Sú zdrojom potešenia vždy, keď si ich obdarovaná zoberie. Vďaka ich spracovaniu a nadčasovosti budú tešiť celé dlhé roky. 

KOLEKCIA PASSIONATE RUSSIA

Vychádza z fascinácie Ruskom – krajiny plnej kontrastov. Dizajnérov inšpiroval folklór, umenie, minulosť i súčasnosť tejto skutočne na inšpiráciu bohatej krajiny.

KOLEKCIA HOMMAGE Á CLAUDE MONET

Claude Monet túžil dosiahnuť nemožné. Mnohí jeho kolegovia sa pokúšali zobraziť realitu čo najlepšie. Tomuto francúzskemu impresionistovi to však nestačilo. Chcel viac – vykresliť krásu, ktorá nás obklopuje a zachytiť okamih v momente, keď sa štetec dotkol farby. Jeho cieľom bolo zobraziť atmosféru.

KOLEKCIA HOMMEMAGE Á HUNDERTWASSER

Friedensreich Hundertwasser je jedným z najznámejších rakúskych umelcov 20. storočia.  Bol maliarom, sochárom i architektom s nádychom kontroverznosti. Jeho široká umelecká činnosť významne prekračovala hranice Rakúska.