Móda ženy

Black Luck – keď móde vládne čierna

Počas tohto leta sa značka Sinsay vracia k móde 90. rokov. Základom kolekcie Black Luck sú klasické čierne šaty, ktoré spestrujú malé kvetinové vzory alebo moderné detaily.

90. roky priniesli aj grunge, či minimalizmus. Práve toto obdobie inšpirovalo návrhárov pre vznik kolekcie Sinsay – Black Luck. Najdôležitejší je tu široký výber letných šiat v dĺžkach mini, midi a maxi, ktoré sa vyznačujú hlavne elegantnou čiernou farbou. Tej miestami kontrastne sekunduje biela. Zdanlivo jednoduché štýly upútajú pozornosť vzdušnosťou alebo pruhovanými textúrami a ozdobnými detailmi, ako napríklad volánikmi či šnurovaním. Milovníčky originálnych kúskov ocenia súpravy s tielkom a sukňami s vysokým pásom, ktoré pútajú pozornosť decentnými vzormi. K dispozícii sú tiež jednoduché overaly.

Letnú ponuku dopĺňa široký výber doplnkov, ktoré zapadajú do estetiky kolekcie. Pútavé sú rôzne modely čiernych žabiek s podpätkami alebo plochou podrážkou, ktoré si nájdu uplatnenie nielen pre bežné nosenie počas dňa, ale aj na špeciálne príležitosti. Doplnené sú elegantnými miniatúrnymi kabelkami s ozdobnými detailmi v podobe retiazok.

Kolekcia Sinsay Black Luck je teraz k dispozícii vo vybraných obchodoch Sinsay a na www.sinsay.com.