Móda ženy

Najnovšie technologické inovácie v bielizni pre jeseň a zimu

Ako už určite viete, Marks & Spencer záleží na tom, aby sa bielizeň pohodlne nosila. Preto neustále investuje do technologických inovácií od vlastného tímu expertov. Výsledkom je ešte príjemnejší zážitok z nosenia. Zoznámte sa s najnovšími vynálezmi pre novú sezónu:

NOHAVIČKY FLEXIFIT

Prinášajú rozťahovanie látky štyrmi smermi, a tak naozaj perfektne sedia. Sú ušité z ľahkej látky s hladkým povrchom a vďaka technológii FlexitTM zostanú celý deň na svojom mieste. Lem v páse je riešený preložením látky a vysokokvalitným šitím. Vďaka tomu, že nie je použitá guma, sa nohavičky nezarezávajú a vytvárajú hladkú siluetu.

marksandspencer_AW16_lingerie_inovace_Flexifit-scr

 

ŠPORTOVÁ PODPRSENKA INFIN8

Poskytuje prsiam potrebnú oporu pri záťaži, a pritom nebráni v pohybe. Na ich vývoji značka spolupracovala s dvoma univerzitami. Infin8 má košíčky s 8 podpornými sekciami, takže prsník sa nesťahuje ako celok, ale len v miestach, kde je to pri pohybe potrebné.

marksandspencer_AW16_lingerie_inovace_Infin8-scr

 

SAMODRŽIACA PODPRSENKA SUPER HOLD STRAPLESS

Predstavuje inovatívny návrh košíčkov. Drží na svojom mieste, a to i bez ramienok. Špeciálne navrhnuté bočné strany odstraňujú nepohodlie a držia prsia na svojom mieste. Spodná strana využíva kompresnú výplň z vlákna, a tak poskytuje prsiam podporu i bez kostíc. Vrch je z peny, ktorá je v 3D tvare, aby dokonale priliehala k telu.

marksandspencer_AW16_lingerie_inovace_Super Hold Strapless-scr

 

3 TRENDY PRE SEZÓNU JESEŇ/ZIMA 2016

Športovo ladené kúsky z novej kolekcie inšpirujú k novému prístupu k pohodliu. Prinášajú čisté línie, krásne mäkké a hladké materiály a športovú estetiku v rafinovanom prevedení. Tak sa zrodil pojem „Athleisure“ – pohodlný športový dizajn pre voľný čas. Moderný outfit je definovaný bielizňou z inovatívnych látok, ktoré sú spracované nevšednými konštrukčnými technikami.

marksandspencer_AW16_lingerie_sedy set-scr marksandspencer_AW16_lingerie_set_bila-scr marksandspencer_AW16_lingerie_set_krajka_cerna_kostky_TRELLIC LACE-scr

Veľký dôraz bude v nadchádzajúcej sezóne kladený na nohy a pás. Pančuchové kúsky sa vracajú v plnej sile – s krásnymi, prepracovanými detailmi, ktoré pritiahnu zrak pozorovateľa. Silueta presýpacích hodín je opäť milovaná a žiadaná. Ľahko k nej dopomôže tvarujúca bielizeň s dômyselnými úpravami.

marksandspencer_AW16_lingerie_stahovaci kalhotky_Sheer Shaping Light Control_cerna-scr marksandspencer_AW16_lingerie_uhlazovaci kalhotky_bezova_krajka_299 Kc-scr marksandspencer_AW16_lingerie_vysoke stahovaci kalhotky_krajka_cerna_1199 Kc-scr

Delikátna čipka sa vracia v ešte zmyselnejšej podobe. Klasická zvodná ženskosť nikdy nevyjde z módy, a tak jej návrhári Marks & Spencer i tentokrát venovali dostatočnú pozornosť. Čipku už nenájdeme len na podprsenkách a nohavičkách, ale tiež aj na “medzivrstvách”. Okoreňte outfit čipkovanou košieľkou, bolerkom alebo pančuchami.

marksandspencer_AW16_lingerie_kosilka_krajka_cerna_1099 Kc-scr marksandspencer_AW16_lingerie_set RIO_krajka_cerna_kvetiny.jpg-scr marksandspencer_AW16_lingerie_set_krajka_zelena_kvetiny-scr