Móda muži Móda ženy

Bez denimu počas jesene ani na krok

Džínsy sú základom jesenného šatníka. Sú trendy, univerzálne a pre všetkých, ktorí hľadajú slobodu v móde, pohodlnú klasiku a originalitu.

Ako odpoveď na nadčasovú a módnu povahu tohto materiálu prichádza značka House s jej širokou ponukou, ktorá je stvorená na kombinovanie. Každý fanúšik modrej klasiky nájde niečo pre seba. V ponuke sú rôzne strihy, a to v plnom rozsahu denimových farieb – od svetlých džínsov po čierne odtiene.

Dievčenská kolekcia House prináša džínsové košele, denimové šaty a bundy aj v oversized strihoch. Medzi doplnkami dominujú korzety, opasky a ďalšie kúsky, ktoré však majú nový nádych. Džínsové nohavice slávia návrat do 90. rokov. Ponuka tejto sezóny zahŕňa naozaj všetko, a tak je len na vás, že či zvolíte kompletný denimový look, alebo tento materiál budete kombinovať s inými – nerifľovými kúskami. Na voľný čas sú ideálne k denimovým nohaviciam semišové čižmy i jednoduchá a jednofarebná blúzka. Pánska kolekcia odzrkadľuje to, čo všetci muži preferujú – neformálnu športovú eleganciu.

Kampaň Denim Days značky House sa fotila v Škótsku, ktoré svojou surovou prírodou a atmosférou vhodne dopĺňa charakter tejto kolekcie, ktorá je plná slobody, módy, trendov i krásy.