Móda muži Móda ženy

Aké bude módne leto?

V lete sa podľa HOUSE počítajú tri veci: slnečná pláž, dobrá zábava a samozrejme najnovšie trendy. A čo keby sa spojili a pridali trochu priateľskej rivality? Dosiahlo sa to v kampani Summer Trend Roulette by HOUSE, ktorá propaguje kolekciu značky pre sezónu jar/leto 2020.

Koleso šťastia v HOUSE slúži po celý čas móde! V tejto sezóne vládnu farby, najmä ich pastelové odtiene. Dizajnéri si pripravili širokú paletu farieb pre mužov aj pre ženy – od mätovej a klasickej modrej po štýlovú béžovú a šedú. Ľudia obľubujúci kockované vzory, rovnako ako milovníci safari tu nájdu veľa modelov. Aj pre tých, ktorí sa radšej pozerajú na hviezdy, má HOUSE veľa modelov mikín a tričiek so zodiac motívmi. A keď si položíte otázku – „Čo si obliecť na jar?” – Odpovedáme (rýchle stlačte tlačidlo ukážky hry) – kvetinové vzory. Obzvlášť vo forme vzdušných šiat a blúzok. Nie je na škodu mať niečo lesklé, napr. fluorescenčnú bundu a nohavice, ako aj perlové manžetové gombíky. Na druhej strane, v pánskom šatníku sú číslom jedna pohodlné šortky, číslo dva trucker klobúk a napokon denimové kúsky. Toto samozrejme nie je koniec atrakcií! Koleso sa stále točí a spolu s ním aj bodky, pruhy a exotické vzory. Posledná otázka znie: viac ako jeden trend je …? Správna odpoveď je, samozrejme, HOUSE, pretože každý vyhrá módu!
V spote propagujúcom kolekciu vystupovala televízna hviezda z 90. rokov Magda Masny, známa svojou ikonickou hernou šou „Koleso šťastia”. Kampaňové fotografie s dinosaurmi urobil Bartek Wieczorek, ktorý je tiež zodpovedný za réžiu filmu. Dekorácie sú dielom Cathariny Van Wyk. Fotenie sa uskutočnilo v hlavnom meste Juhoafrickej republiky, v Kapskom Meste. Nečakajte a vstúpte do hry na www.housebrand.com!