Móda muži Móda ženy

Aká bude módna jar?

RESERVED na jar 2020 dokazuje, že menej je viac. Jednoduchý styling, pri ktorom je základ tvorený pár prvkami a základnými doplnkami. Žiadne ďalšie vrstvy alebo zdobenia. Zaostrené je na farbu, strih vyzdvihujúci siluetu a kvalitu materiálov s cieľom zdôrazniť charakter. Zvyšujúci sa počet ekologických materiálov. Funkcionalizmus a pohodlie pevne zakorenené v trendoch na jar 2020 sú základnými atribútmi najnovšej kolekcie RESERVED. Dobré oblečenie je ako druhá koža. Toto je recept na štýl, ktorý bude značka propagovať túto jar.

Nový lookbook RESERVED obsahuje množstvo hviezd z prehliadkových mól: Adesuwa Aighewi, Saskia de Brauw, Sara Grace Wallerstedt alebo Rockwell Hardwood. Je to skupina modeliek a modelov predstavujúcich rôzne generácie, kultúry alebo typy krásy. Stelesňujú to, čo je v móde najdôležitejšie – energiu individualizmu.

Dámska kolekcia RESERVED na jar 2020 sa vyznačuje ľahkosťou – čierna blúzka s buffy rukávmi je priehľadná, nadrozmerný trenčkot – svetlo modrý. Ženskosť akcentuje výrazný pás, nohavice s vysokým pásom a topánky na opätku. Je to ušľachtilá klasika, ktorá reinterpretuje vintage módu. Je štýlová a výrazná, nebojí sa sukne pod kolená ani vysokého roláka, pretože zmyselnosť sa prejavuje v detailoch a spôsobe oblečenia. Topánky s výrezom odhaľujúcim chodidlo, sveter oblečený na nahé telo alebo otvorené rukávy kabátu sú skutočne fascinujúce. Kvetinové vzory šifónových šiat a šatiek dodávajú nádych romantizmu v súčasnom ponímaní.

Moderná mužskosť je citlivá na módu. Vzorované tričko, melanžový sveter alebo biely denim sú niektoré z motívov v pánskej kolekcii RESERVED na jar 2020, ktorá sa zameriava na charakteristické jarné trendy. Štíhla silueta v novom romantickom štýle, uvoľnený strih 90. rokov alebo strieborná prešívaná bunda nového tisícročia sú extrémy, ktoré sa vzájomne nevylučujú. Dizajnéri RESERVED tu nachádzajú spoločného menovateľa – nekompromisnú povahu a potrebu vyjadriť svoj vlastný štýl, ktorý žongluje s najmódnejšími motívmi a strihmi.

Červený total look do práce, sieťovaný party top – slovo „preháňanie“ je v mužskej móde už dávno prekonané. Preto sa RESERVED spolieha na výrazné doplnky – lakovaný batoh alebo strieborná taška na širokom remienku zvýraznia aj ten najbežnejší vzhľad.

Oblečenie z prvej jarnej edície je k dispozícii v obchodoch značky RESERVED a na www.reserved.com.